August 11, 2022

Kush po fshihet pas sukseseve të mëdha të FC Prizrenit.

1 min read

Fc Prizreni është njëra ndër ekipet më të organizuar në ligën e dyt të kosovës krejt kjo si pasoj e organizimt të mirë mbrenda klubit.

Tash e 1 vit klubit ju ka bashkangjitur edhe biznismeni i cili po jep gjithqka nga vetja që Fc Prizren të ngritet në nivele edhe më të larta.Bëhet fjal për Drejtorin ekzekutiv Destan Kurtishaj i cili njëherit është edhe sponzori kryesor i klubit.

Në klub Destani gëzon rrespekt të madh nga të gjith duke filluar nga lojtarët,stafi dhe kryesia.Kjo vjen krejt si pasoj e cilësive të mëdha njerzore që ka. Çka e karakterizon Drejtorin e Fc Prizrenit është thënja “pak fjalë e shumë punë”.

Destani është një emër i rri në futbollin Kosovar por me punën qe po bën do të mbahet mend shum gjat në memoriet e gjithë futboll dashësve.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.