August 11, 2022

FC PRIZRENI përforcohet me qendërmbrojtsin Erlind Gashi

1 min read

Erlind Gashi është njeri ndër talentet më të mëdhenj te regjionit të Prizrenit.

Edhe pse vetëm 16 vjeqarë Erlindi ka luajtur ne superlig të kadetëve dhe të junioreve me ekipin e A&N, kjo beri që të bie në radarin e stafit të Fc Prizrenit.

Duke marrë parasysh projektin që ka Fc Prizreni për talentët, Erlindi nuk mendoi dy herë duke u bashkuar me klubin e Fc Prizrenit.

Stafi I Fc Prizrenit janë të lumtur me paraqitjen e tij në stërvitje dhe tashmë Erlindi me plot sukses ka debutuar me ekipën seniore të Fc Prizrenit në ndeshjën miqësore kundër Kf Liris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.