August 11, 2022

Sport

1 min read

Barcelonën luan miqsoren e dytë pas një mërkatoje të zjarrtë dhe Real Madridi që luan ndeshjen e parë miqësor parasezonale....

1 min read

Linku 1 - Shqip OPSIONI 1 – SHIKO KËTU OPSIONI 2 - SHIKO KËTU OPSIONI 3 - SHIKO KËTU OPSIONI 4 - SHIKO KËTU...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.